De Leadership Challenge

IMG-20150918-WA0007Jouw team, één missie, één doel! Onder leiding van experts in (militair) leiderschap gaan jullie de uitdaging aan in een omgeving die het uiterste van jullie vergt. Een krachtige leerervaring in vertrouwen, samenwerken en communiceren met als effect focus op missie, zorg voor mensen en gedeelde verantwoordelijkheid: Eenheid in diversiteit!

Teamleden excelleren door de focus te leggen op hun talent en het gewenste effect van hun acties te definiëren. Met andere woorden, leer werken vanuit een ‘commanders intent’ in plaats van ‘command & control’ en ervaar de kracht van samenwerken op basis van kwaliteiten. In de Leadership Challenge zijn succesvolle militaire besluitvormings- en operatietechnieken vertaald naar de weerbarstige praktijk van het bedrijfsleven.

We werken met concepten als Experience Based Learning (ervarend leren), Appreciatie Inquiry (Waarderend Onderzoek) en het Leadership Impact Awareness Model. In de Leadership Challenge experimenteer je in een parallelle werkelijkheid met deze positieve leiderschapsstijl. De parallelle werkelijkheid zorgt ervoor dat je niet kunt terugvallen op je routines (comfort zone) en tegelijkertijd leerlessen wel kunt vertalen naar de eigen werkpraktijk.

leadership_team_1Breng jouw team een stap dichterbij samenwerking op het niveau van de Special Forces: individuele topprofessionals, volledig afhankelijk van elkaar en de andere teams om samen hun missie waar te maken. De Leadership Challenge maken we per definitie op maat voor jouw team of organisatie. Persoonlijke ontwikkeling koppelen we aan de door jullie gewenste teamontwikkeling. Verwacht van ons geen lezing in powerpoint, maar sta klaar voor een krachtige leerervaring die het beste in jouw team naar boven haalt en toepasbaar maakt in de dagelijkse werkpraktijk.

Maak van jouw team een Top Team en ontwikkel je als leider!

De Leadership Challenge: Special Forces Mission, ben jij er klaar voor?

Naam:*
E-mail:
Onderwerp:
Uw vraag of opmerking: